Ръждопреобразувател ВЮРТ мнения и често задавани въпроси

За никого не е тайна, че ръждопреобразувател ВЮРТ е най качественият преобразувател на ръжда, предлагащ се в България.

Rajda.net e един от водещите разпространители на този продукт, като предлагаме Ръждопреобразувател ВЮРТ на най-ниска цена.

В хода на работата ни и дългогодишният ни опит са ни били задавани множество въпроси свързани с работата, начина на приложение и ползите от този продукт за спиране на ръжда.

Искаме да споделим този опит с Вас и се надяваме  всичко това да бъде полезно на клиента.

Често задавани въпроси:

Актуална ли е цената?

Да. Цената на 1 л. Ръждопреобразувател ВЮРТ в момента е 46.50 лв., като има и 5 лв. доставка до офис на Еконт. Общо сумата, която трябва да заплатите е 51. 50 лв.

Оригинален ли е продукта?

Да. Продукта е оригинален, запечатан отгоре с фолио и капачка. Има превод на български език.

Трябва ли да се почисти повърхността, която ще се третира с ръждопреобразувател?

Да. Повърхността трябва да се почисти от мазнини с обезмаслител и от грубата ръжда с телена четка, доколкото е възможно.

Колко пъти трябва да се нанася ръждопреобразувател ВЮРТ?

Ръждопреобразувател ВЮРТ се нанася на тънък слой с четка или валяк само веднъж. Той взаимодейства с ръждата и постепенно преминава от бял в синкав и накрая до черен цвят.

Трябва ли да се измие ръждопреобразувателя след нанасянето му с вода?

Категорично, НЕ! С вода се измиват само ръждопреобразувателите на киселинна основа.

Тук става въпрос за съвсем друг тип продукт.

Трябва ли да се нанесе допълнително покритие върху ръждопреобразувателя?

Да, задължително! Ръждопреобразувателя спира ръждата. Но това покритие трябва да се запечата с продукт, който да спира проникването на влага или вода. Затова след като минат 3 часа от нанасянето на ръждопреобразувателя и не по-късно от 48 часа, трябва да се приложи допълнително покритие като Грунд за метал, Боя, Шагре, Защита от корозия и др.

Искам да си купя ръждопреобразувател ВЮРТ 1л. , ама може би няма да мога да го използвам целия. Какъв е срока му на годност?

Срока на годност на ръждопреобразувател ВЮРТ е достатъчно дълъг – около 4 години.

Трябва ли да разбърквам кутията с преобразувател на ръжда преди употреба?

Да, желателно е. Понякога се утаява част от сместа на дъното. Затова разклатете кутията за 20 – 30 секунди. Ако няма да използвате цялото количество от 1 л. е желателно да пресипите част от него в по – малък  съд и там да потапяте с четката и да нанасяте. При допира на четката с остатъци от ръжда, тя замърсява и новия продукт. Така ще замърсите само малко отсипаното количество ръждопреобразувател. В оригиналната кутия преобразувателя ще остане чист  и свеж.

При работа с преобразувател на ръжда ВЮРТ трябва ли да използвам защитни очила, маска и ръкавици?

Продукта по никакъв начин не е агресивен и затова не е задължително да използвате маска и очила. При закупуването на 1 л. получавате и подарък ръкавици с полиуретаново покритие, които е желателно да използвате само за да не се изцапате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *