Ръждопреобразувател WURTH – как да победим ръждата!

Ръждопреобразувател WURTH – това ли е единствения начин да се справим с тази така неприятна ръжда?

Борбата с ръждата се осъществява по два начина – механично отстраняване на ръждясали зони и химическо спиране на разрушителните процеси на молекулярно ниво. Най-често методите за премахване на ръжда от метал се комбинират, но във всеки случай е необходимо да се знае: ръждата трудно се спира. Ето защо е важно превенция и надеждна защита на металните повърхности от увреждане. Най-малката точка на прекъсване лаковото покритие с основата означава началото на процеса на окисляване на метала, което, ако не се вземат мерки, довежда до появата на ръжда.

Механично въздействие

Премахването на ръжда от купето на автомобила може да бъде механично – ръчно или с помощта на специални инструменти. Изборът на средство за премахване на ръждата зависи от площта и размера на повредите.

За ръчна работа използвайте:

  • Абразивни груби шкурки
  • Телени четки със здрава тел

Специалните машини за премахване на ръжда от метала, ускорява и улеснява процеса на обработка:

  • Телена четка за дрелка
  • Шлайфмашина с набор от абразиви
  • Ъглошлайф и различните приспособления към него – телена четка, ламелни дискове и др.
  • Пясъкоструйна машина

Препоръчително е ръждата да се почиства ръчно с шкурка или четка в малки участъци, тъй като това е трудоемка работа, която изисква много усилия и време. Предимствата на този метод е възможността за внимателна обработка, по време на която се отстранява тънък слой от метал.

Използването на приспособления за дрелки и ъглошлайфи намалява времето за обработка няколко пъти, но те премахват метала в дебел слой, което не винаги е препоръчително.

Не всеки автолюбител разполага с пясъкоструйник, но той интензивно и качествено почиства повърхността на метала. Принципът на устройството е отстраняването на ръждата със силна струя пясък, идваща под налягане от компресора. Потокът от фини зърна пясък ефективно почиства ръждата, оставяйки метала здрав и непокътнат.

Химическо преобразуване на ръжда – РЪЖДОПРЕОБРАЗУВАТЕЛ WURTH

Най – ефикасното средство за спиране на ръжда е РЪЖДОПРЕОБРАЗУВАТЕЛ ВЮРТ.
На пазара се предлагат много видове ръждопреобразуватели. Но те не могат да достигнат качеството и ефикасността на ръждопреобразувател WURTH. Все по-голямата му популярност се дължи вече и на съвсем достъпната цена. От онлайн магазин RAJDA.NET можете да закупите оригинален немски Ръждопреобразувател WURTH от 1 литър на най – добра цена – 61.20 лв.
Освен това ще получите и чифт работни ръкавици ВЮРТ като подарък.
Ако Ви интересува по-голямо количество, отидете на РЪЖДОПРЕОБРАЗУВАТЕЛ ВЮРТ НА ЕДРО, попълнете полетата и най-вече желаното от Вас количество и ние в най-скоро време ще Ви отправим конкретна оферта. Клиентите, желаещи фактура трябва само да ни предоставят данните на фирмата на която ще се издава такава.
Купете най-ефикасното средство за спиране на ръжда ръждопреобразувател WURTH и то на най-ниска цена!
Можете изключително лесно да поръчате и като позвъните на телефон 0877 11 55 37

One thought on “Ръждопреобразувател WURTH – как да победим ръждата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *