rajda . net – Онлайн магазин за спиране и предпазване от ръжда

Онлайн магазин rajda . net е един проект насочен към решаване на един от най-големите проблеми,свързани с използването на метали – появата и премахването на ръжда /rajda/.

Магазина се стреми да предлага иновативни продукти на едни от най-известните и реномирани европейски фирми – WURTH, NORMFEST, BARDAHL. Даваме право на изява и на български производител – SPANNER, чийто продукти не отстъпват по качество на световно известните си конкуренти.

Всички продукти са представени с възможно най-добрите си описания и снимки. Така клиентите могат да придобият много добра представа за тях и да разберат каква полза могат да имат при използването им.
Доставката на поръчаните продукти е оптимална за клиентите. При Доставка до офис на Еконт клиента ще трябва да заплати 4.00 лв. До офис на Еконт при поръчка над 80.00 лв. доставката е безплатна. При доставка до адрес на клиента, същият ще трябва да заплати 6.00 лв. за нея.

Онлайн магазин RAJDA . NET се стреми да доставя поръчаните артикули още на следващия ден след направата на поръчка. Стремим се да бъдем коректни, бързи и сигурни, както и клиента да остане щастлив от едно приятно преживяване, свързано с неговата покупка.

В онлайн магазина за rajda са представени продукти в следните категории:

Ръждопреобразуватели – Топ продукта Ръждопреобразувател ВЮРТ
Защита от ръжда
Развиване на ръждясали болтове
Ремонт на купе

Написани са и ще се стараем да пишем все по-нови и значителни статии свързани с предотвратяването на появата на rajda, премахването и спирането на ръжда, как можем да развием и освободим клеясали болтове, подгревни свещи, дюзи и др. подобни.
Но всеки човек трябва да знае, че появила се вече rajda е много трудно да се отстрани. Затова трябва да се обърне много внимание на превантивните мерки за защита на метала и предпазването от ръжда и корозия. Предлагат се специални продукти като Грунд за метал, защита от корозия, защита от ръжда, вакса за кухи пространства, лак боя спрей, шагре и др.

При вече появила се rajda използвайте Топ продукта на магазина Ръждопреобразувател ВЮРТ . След това можете да приложите горепосочените продукти за запечатване и защита.

Индустриални клиенти могат да отправят запитване за Ръждопреобразувател ВЮРТ НА ЕДРО.

При затруднeния на клиент при направата на поръчка в онлайн магазин rajda.net може да се обади на тел.: 0877 11 55 37 да поръча дадени артикули или да получи информация за тях.

Дано останете доволни от взаимното ни сътрудничество!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *