rajda . net – Онлайн магазин за спиране и предпазване от ръжда

Онлайн магазин rajda . net е един проект насочен към решаване на един от най-големите проблеми,свързани с използването на метали – появата и премахването на ръжда /rajda/.

Магазина се стреми да предлага иновативни продукти на едни от най-известните и реномирани европейски фирми – WURTH, NORMFEST, BARDAHL. Даваме право на изява и на български производител – SPANNER, чийто продукти не отстъпват по качество на световно известните си конкуренти.

Всички продукти са представени с възможно най-добрите си описания и снимки. Така клиентите могат да придобият много добра представа за тях и да разберат каква полза могат да имат при използването им.
Доставката на поръчаните продукти е оптимална за клиентите. При Доставка до офис на Еконт клиента ще трябва да заплати 4.00 лв. До офис на Еконт при поръчка над 80.00 лв. доставката е безплатна. При доставка до адрес на клиента, същият ще трябва да заплати 6.00 лв. за нея.

Онлайн магазин RAJDA . NET се стреми да доставя поръчаните артикули още на следващия ден след направата на поръчка. Стремим се да бъдем коректни, бързи и сигурни, както и клиента да остане щастлив от едно приятно преживяване, свързано с неговата покупка.

В онлайн магазина за rajda са представени продукти в следните категории:

Ръждопреобразуватели – Топ продукта Ръждопреобразувател ВЮРТ
Защита от ръжда
Развиване на ръждясали болтове
Ремонт на купе

Написани са и ще се стараем да пишем все по-нови и значителни статии свързани с предотвратяването на появата на rajda, премахването и спирането на ръжда, как можем да развием и освободим клеясали болтове, подгревни свещи, дюзи и др. подобни.
Но всеки човек трябва да знае, че появила се вече rajda е много трудно да се отстрани. Затова трябва да се обърне много внимание на превантивните мерки за защита на метала и предпазването от ръжда и корозия. Предлагат се специални продукти като Грунд за метал, защита от корозия, защита от ръжда, вакса за кухи пространства, лак боя спрей, шагре и др.

При вече появила се rajda използвайте Топ продукта на магазина Ръждопреобразувател ВЮРТ . След това можете да приложите горепосочените продукти за запечатване и защита.

Индустриални клиенти могат да отправят запитване за Ръждопреобразувател ВЮРТ НА ЕДРО.

При затруднeния на клиент при направата на поръчка в онлайн магазин rajda.net може да се обади на тел.: 0877 11 55 37 да поръча дадени артикули или да получи информация за тях.

Дано останете доволни от взаимното ни сътрудничество!

2 thoughts on “rajda . net – Онлайн магазин за спиране и предпазване от ръжда

 • 18.05.2023 в 6:25
  Permalink

  Наистина много добри статии и описания. Богата гама от материали против и предпазване от ръжда, както и от неръждаеми крепежи. Бъдете здраве и добавяйте още!

  Отговор
  • 19.05.2023 в 6:45
   Permalink

   Благодаря ви за оценката!
   За нас е много важна обратната връзка.

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *