Работа с Ръждопреобразувател ВЮРТ

Какво ни е необходимо за работа с Ръждопреобразувател ВЮРТ?

За отстраняване на грубата ръжда по криви и трудностъпни повърхности – телена четка, за прави повърхнини – шкурка и за самото нанасяне на ръждопреобразувателя – четка.
При работа с ръждопреобразувател ВЮРТ е добре да използваме работни ръкавици с които да предпазим ръцете си от замърсяване. Докато не е изсъхнал ръждопреобразувателя лесно се отмива с вода, но като мине много време е много труден за почистване. При Вас това няма да е проблем тъй като ще разполагате с един чифт ръкавици и то напълно безплатно при закупуване на 1 литър Ръждопреобразувател ВЮРТ.

Последователност на работа с Ръждопреобразувател ВЮРТ:

Първо трябва да се отстранят всички мазнини и маслени петна от повърхността с Обезмаслител – чистител за спирачки. След това се заемете с отстраняване на грубата ръжда с телена четка или шкурка – в зависимост от вида на ръждясалата повърхност. Почистете образувалата се прах от ръжда с чист парцал или със струя въздух. Нанесете ръждопреобразувателя на тънък слой и изчакайте да взаимодейства с ръждата. Образува се тъмен синкав слой след което при пълното му изсъхване почернява. Избягвайте нанасянето на два слоя. При нанасянето на по-дебел слой от преобразувателя на ръжда е добре да попиете излишното количество с парче чист плат.
Може да се грундира, боядисва или лакира след 3 часа – това е времето за пълната реакция с ръждата и спиране на нейното действие. Всичко това трябва да стане до 48 часа след действието на убиеца на ръжда ВЮРТ.

Предписания:

 • Не използвайте Ръждопреобразувател ВЮРТ на пряка слънчева светлина и на повърхности с температури над + 40 ° C.
 • Не измивайте току що обработени повърхности с вода
 • Ако без да искате сте изцапали боядисани повърхности с преобразувателя ги измийте веднага с вода. В противен случай ще останат остатъци с лилаво синкав цвят.
 • Измийте работните четка или валяк с вода веднага след използването им.
 • Преди работа с Ръждопреобразувател ВЮРТ отсипете в отделен съд приблизително такава част от препарата, колкото мислите че Ви е нужна за настоящата работа. В противен случай можете да замърсите цялото количество ръждопреобразувател при постоянният контакт на четката с ръждата и препарата за ръжда.

Гледайте и видеото от канала ни в YouTube:

2 thoughts on “Работа с Ръждопреобразувател ВЮРТ

 • 17.06.2024 в 15:35
  Permalink

  здравейте имам две поръчки номерата са 3740 и 3743 интересува ме да ли може да ги обедините в една

  Отговор
  • 17.06.2024 в 19:48
   Permalink

   Здравейте,
   Естествено, че ще ги обединим и по този начин ще получите подарък Ръкавици ВЮРТ.
   Благодаря за поръчката!

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *